Hvor kan jeg få motivationen til at tabe sig?

Når man kæmper for at tabe sig, har mange diætister svært ved at holde sig motiverede for at nå deres ultimative mål. Selv om motivationen kan komme fra mange kilder, vil mange vægttabseksperter og dieters, der har nået deres målvægt, bekræfte, at deres motivation til at tabe sig var intern. Når du har fundet ud af, hvad der holder dig i gang, skal dine vægttabs mål blive meget mere opnåelige.

Selvom motivationen til at tabe sig kan beskrives som intern, kan den stadig påvirkes af eksterne kilder. Mange vælger at tabe sig til en stor begivenhed, som et bryllup eller klasseværelse. Medmindre denne store begivenhed falder sammen med din indre vilje til at leve en sundere livsstil, vil vægttabet sandsynligvis ikke være permanent.

For den slags vægttab, der vil vare, er det første skridt at gøre en forpligtelse over for dig selv. Det er vigtigt, at du minder dig om dette engagement hver dag, så skriv det i en journal, få det til at dukke op på din computerskærm, lægge en notat på køleskabet eller hænge det hvor som helst du kigger på dagligt. Din forpligtelse skal være for en sundere livsstil, med vægttab som en bonus. Hvis du koncentrerer dig om tallene, kan du nemt sabotere eller nedtrykke dig selv, når du ikke mister så meget som du vil i en bestemt tidsramme.

Ud over at begå sig selv, finder mange mennesker, at det hjælper med at begå sig til en vægttabs supportgruppe og / eller et vægttabsbud, enten personligt eller online. Nogle mennesker forbliver også motiverede ved at forpligte sig til et motions- eller træningsprogram. De, der betaler penge for nogle af disse ting, finder dem endnu mere nyttige, fordi de ikke ønsker at spilde de penge, de har brugt på hjælp udefra.

Uanset hvilken tilgang du tager, er det afgørende at komme op på kortsigtede mål ud over de langsigtede. Du skal se positive resultater for at holde din motivation. Hvis du holder dit vægttabs mål i 5 pund (2,5 kg) trin, bliver du spændt hver gang du når et af disse mål. Tag dig tid til at belønne dig selv, når du når et mål – så længe belønningerne ikke er i form af mad. Forkæl dig selv med en ny film eller køb det par sko, du har sparet for. Til sidst vil alle dine små mål tilføje op, og du har nået dit ultimative langsigtede mål.