Hvad er forskellen mellem hvedegræs og byggræs?

Der er meget lille forskel mellem wheatgrass og byg græs. Nogle foretrækker smagen af ​​hvedegræs til den af ​​byggræs, mens andre mener, at bygegræs producerer færre mavesymptomer sammenlignet med hvedegræs. Selv om begge planter indeholder lignende kemikalier og næringsstoffer, herunder protein, vitaminer og mineraler, bruger fortalerne botanikerne planterne til forskellige formål. Nogle mennesker bruger wheatgrass i håb om at bekæmpe anæmi eller for at reducere inflammation og andre symptomer på colitis. Personer, der forbruger byg græs tror planten reducerer betændelsen forbundet med arthritis, ud over at sænke blod kolesterol.

Sundhedsfoderforkæmperne får ofte både hvedegræs og byggræs i deres naturlige form i friskbagte bundt eller fra planter dyrket i snavsfyldte bakker. Græsset er pulveriseret i saftemaskiner og beruset som en drik. Nogle taler for, at krav på byggræs har en mere bitter smag i forhold til den sødere smag af hvedegræs, og nogle mennesker oplever mavesmerter og diarré efter at have taget hvedegræs. Voksne kan også købe frø af enten plante og dyrke og dyrke græsset i hjemlige haver.

Når de spire, kan hvedegræs og byggræs generelt vokse i op til to uger før høst. Producenter behandler græsset i kapsler, pulvere og tabletter samt flydende ekstrakter og tinkturer. Begge græsser indeholder protein og aminosyrer. De unge planter indeholder også vitamin A, C og E sammen med alle B-vitaminerne. Mineral næringsstoffer i græsset omfatter calcium, jern, magnesium, fosfor og kalium. Som græsplæner indeholder disse græs fibre, chlorophyll og et kemikalie kaldet beta-sitosterol, en plante steroid.

Begrænsede undersøgelser tyder på, at wheatgrass kan være nyttigt som en behandling for toksiciteten ofte forbundet med kemoterapi. Patienter får normalt granulocyt-kolonistimulerende faktorer og epoetin for at forhindre anæmi, men begge producerer generelt uønskede bivirkninger. Kvindelige brystkræftpatienter, der indtog hvedegræsjuice, under kemoterapibehandlinger, var mindre tilbøjelige til at udvikle anæmi, krævede ikke reducerede kemoterapidoser eller krævede konventionelle adjuvante terapier.

Thalassemia er en genetisk lidelse, der resulterer i produktion af unormalt hæmoglobin, det iltbærende protein i røde blodlegemer. Patienter kræver ofte blodtransfusioner med røde blodlegemer. Patienter, der bruger hvede græsjuice har krævet 25% færre transfusioner end patienter, der ikke tager plantetilsætningen. Nogle mener, at chlorophyll virker som et oxygenbærende middel, hvilket muligvis reducerer stress på røde blodlegemer. Andre hævder at klorofyl beskytter mod stråling og virker som en antioxidant, fjerner frie radikaler og øger kroppens immunforsvar.

Undersøgelser hævder, at hvedegræs og bygegræs reducerer inflammation ved at hæmme cytokinkemikalierne, der forårsager reaktionen. Forskning udført ulcerative colitis patienter angiveligt fremlagt bevis for, at hvedegræs nedsat mavesmerter, rektal blødning og antallet af løs afføring, der ofte ledsager lidelsen. Nogle mener, at byggræs antiinflammatoriske egenskaber kan bruges til at mindske virkningerne af reumatoid arthritis og gigt.

Forskere foreslår, at beta-sitosterol i byg græs forhindrer intestinal absorption af kolesterol. Stoffet omdannes derefter til galde, som kroppen nemt fjerner. Denne handling formodes at reducere lipoproteiner med lav densitet og totalt kolesterol, samtidig med at lipoproteiner med høj densitet øges. Alvorlige bivirkninger ved anvendelse af hvedegræs og byggræs inkluderer muligheden for en allergisk reaktion, som kan forårsage hævelse af mundhulen og halshulen eller føre til anafylaksi.