Hvad er behandlingen for udholdenhed?

Perseveration behandling kræver en omhyggelig patientevaluering for at lære mere om oprindelsen af ​​ukontrolleret gentagne opførsel for at udvikle behandlingsanbefalinger. Disse kan omfatte terapi, medicin og support i indstillinger som klasseværelset. Patienter, der oplever perseveration, kan have det i varierende grad og kan finde en selvbedømmelse, der hjælper. I denne vurdering giver plejepersonalet patienten videoer og transkripsioner, så han forstår, hvad der foregår.

Ukontrolleret gentagne adfærd kan omfatte gentagende ord og sætninger samt handlinger. Patienter kan sidde fast ved en bestemt følelse, emne eller strategi uden evnen til at bevæge sig fremad. I et simpelt eksempel kan en person, der har til opgave at få et bord gennem en døråbning, vedblive ved at flytte det på samme måde i stedet for at dreje det, fjerne benene eller foretage andre strategiske ændringer for at se om det er muligt at løse Problem på den måde.

Patienter kan opleve perseveration som led i en psykisk sygdom som obsessiv tvangssyndrom, en kognitiv invaliditet som autisme eller i kølvandet på en traumatisk hjerneskade. I alle tilfælde afspejler det grundlæggende ændringer i hjernens ledninger, der gør det svært for patienten at fuldføre kognitive opgaver. Han kan også opleve andre symptomer, der bidrager til udholdenhed og kan gøre det mere kompliceret at behandle.

En behandlingsmulighed er terapi. Patienterne kan gå til adfærdsterapi samt psykoterapi for at lære mere om adfærdens oprindelse og arbejde med at slukke det. Venner og familiemedlemmer kan hjælpe med dette ved at engagere sig i behandling med patienten. Hvis han sidder fast på en cykel af gentagne spørgsmål, kan familiemedlemmer f.eks. Sige “Jeg ved ikke” for at prøve at bryde patienten ud af cyklen. Patienterne kan også udvikle coping-strategier for at hjælpe dem med at håndtere situationer, hvor udholdenhed opstår, som jobskifte, når de føler sig selv fast.

Medicin kan være en mulighed for nogle patienter. Hvis problemet er forankret med en ubalance i hjernekemi, kan patienten muligvis bryde adfærdskredsløbet med medicin. Farmakologiske indgreb kan også angribe angst, depression og andre faktorer, der kan spille en rolle i en persons bevarelse.

Støtte kan også være vigtigt. Lærere kan modellere omdirigeringsteknikker til at fokusere på elever, der oplever perseveration. De samme teknikker kan også være nyttige i hjemmet. Hvis en patient bliver besat med at spille med blokke, kan forældre for eksempel omdirigere hende til et målrettet spil som at bygge modeller med blokke eller bruge blokken i forsøg.